Vriendschap is geluk hebben!

Wat een fijne Kerk-school- en gezinsdienst hebben we afgelopen zondag met elkaar beleefd!
Vriendschap is geluk hebben, vriendschap en kleuren hebben iets gemeenschappelijk: zowel vriendschap als kleuren kennen vele variaties. Met de primaire kleuren blauw, geel en rood kunnen we ontelbare kleuren maken.
Al schilderend en al filosoferend ontstond er een veelkleurig schilderij, met een gouden rand, die rand symboliseerde de liefde van onze God die alles omvat en in handen houdt!

Samen kunnen we terugkijken op een fijne,laagdrempelige dienst,waarin het kind centraal mocht staan. Wat een enthousiasme en onbevangenheid hebben we mogen zien bij de zangers, Bijbellezers en niet te vergeten onze voorganger!
De Petrakerk was voor de verandering tot de laatste bank toe gevuld, daar mogen we dankbaar voor zijn!

ESK