Gospelkoor Share uit Ridderkerk viert 25 jarig jubileum met een concert in Dordrecht Gospelkoor Share uit Ridderkerk viert 25 jarig jubileum met een concert in Dordrecht

Jubileumconcert Gospelkoor SHARE
Op zaterdag 16 maart 2019 viert Gospelkoor SHARE uit Ridderkerk haar 25-jarig bestaan en geeft daarom een knallend jubileumconcert: CELEBRATION!
Voor Share is gospel een breed begrip. Het zingt eigentijdse nummers van bijvoorbeeld ColdPlay, U2 en Trinity. Maar klassiekers van het Oslo Gospel Choir en zelfs Ramses Shaffy zullen ook niet ontbreken. Prachtige liedjes die op een hele nieuwe manier vertolkt worden. Muzikaal wordt SHARE begeleid door een professionele 4-koppige band en het geheel staat onder de bezielende begeleiding van Harm Jan Schenkel.
Laat je je graag muzikaal verrassen? Kom dan met SHARE mee feesten!

Locatie: Spirea 7, 3317 JP Dordrecht. Aanvang 20.00 uur.
Kaarten à €15 (inclusief consumptie)
Verkrijgbaar via:

www.gospelkoor-share.nl    of
Ook zijn er kaartjes verkrijgbaar aan de deur

Zoekplaatje:.......Welk gemeentelid van ons is lid van dit koor ??
ESK