Gemeenteavond 11-11-2019 Komt allen. Gemeenteavond 11-11-2019 Komt allen.

Maandag 11 november a.s. praten we als Petrakerkgemeente over ons toekomstperspectief, wat komt er op ons af ? Wat mogen we verwachten van de nabije toekomst? Wat verwachten we van onze toekomst iets verder weg?
Welke beslissingen moeten er worden gemaakt en welke beslissingen zijn er al gemaakt?
De problematiek waar onze Kerkenraad mee worstelt, en niet alleen de onze, is erg complex.
Onze kerk heeft meerdere opdrachten:naast een pastorale opdracht  ook een diaconale opdracht.
We kunnen alleen handelen naar deze opdrachten als we naast de mensen ook het geld hebben dat nodig is om helpend en dienend in de wereld te staan als Petrakerk.

Wikken, wegen, nadenken, overwegen, praten, luisteren, studeren,besturen,aandacht hebben voor, niets vergeten,knopen doorhakken.....onze kerkenraad en de mensen die hun ziel en zaligheid in het kerkenwerk leggen kunnen het niet alleen.
Vandaag is er gebeden voor moed, kracht en inzicht.

Ook u kunt wat doen door simpelweg aanwezig te zijn op de extra gemeentevergadering, 20.00 uur begint de voorzitter, de koffie staat klaar!

ESK