Inspiratiedag Kwaliteit van leven / tentoonstelling Gezichten van Dementie , 19 september 2019 Inspiratiedag Kwaliteit van leven / tentoonstelling Gezichten van Dementie , 19 september 2019
 

Op 19 september organiseren Kunst4All (in het kader van het 5-jarig jubileum van Odenshuis HW), Veilig Oud in de HW en Samen Dementievriendelijk in de HW een inspiratiedag met als thema 'Kwaliteit van Leven'. De inspiratiedag vindt plaats in de Open Hofkerk in Oud-Beijerland.

We zijn trots dat we de expositie 'Gezichten van Dementie' van Herman van Hoogdalem mogen openen die voor het jubileum van het Odensenhuis HW is georganiseerd en bieden daarnaast een middagprogramma voor vrijwilligers, mantelzorgers en alle belangstellenden in de Hoeksche Waard met verschillende workshops rondom de thema's GOED omgaan met dementie en financiële veiligheid van ouderen. Er zijn workshops over onder meer domotica, financiële veiligheid en presentie, er is een interactieve lezing van Jos Cuijten, als consultant en trainer gespecialiseerd in ouderenzorg, én je kunt genieten van Theater aan de Lijn.

Het middagprogramma start om 13:00 uur (inloop vanaf 12:30) en duurt tot 17:30. Vanaf 18:00 uur is er een speciaal op beroepskrachten afgestemd programma, waar positieve gezondheid, financiële veiligheid en ook GOED omgaan met dementie de centrale thema's zijn. Jos Cuijten verzorgt 's avonds een op beroepskrachten afgestemde workshop.

 

terug