Oproep - Musical Kaïn

Musical Kaïn

In Spijkenisse, zijn we na een periode van corona waarbinnen we niet konden repeteren, weer gestart met de musical Kaïn. Vanuit de wijkgemeente de verbinding bestaat er een lange traditie van het zingen en spelen van Musicals. Met als doel elkaar ontmoeten, verbondenheid, plezier maken en werken aan een mooie productie, die we uiteindelijk in theater de stoep gaan uitvoeren.

We zouden het gezellig vinden als er nog meer mensen bij ons gaan aansluiten om mee te doen. We nodigen iedereen daartoe uit. Binnen, maar ook buiten Spijkenisse. Is zingen je lust en je leven? En voor wie wil is er wellicht ook een rol weggelegd. Doe je met ons mee? Ben je 16 jaar of ouder?

We nodigen je van harte uit om naar de informatieavond te komen op vrijdag 16 september van 20.00 uur tot 21.00  in de ontmoetingskerk, Kon. Wilhelminalaan 1 Spijkenisse.

Op de informatieavond vertellen we je hoe het verhaal in elkaar steekt, en zingen we enkele liederen uit de musical. Ook geven we veel praktische informatie, en kan je al je vragen kwijt. En voor wie wil, kun je blijven om een koor repetitie mee te maken. We stoppen om 22.00 uur, en er is dan gelegenheid een drankje te drinken, en na te praten.
Natuurlijk hopen we dat je nog enthousiaster gaat worden en dat je je aansluit bij de groep.

We zien je graag op 16 september om 20.00 uur in de ontmoetingskerk.

Namens het productieteam,
Bert Vosselman